sHRedy с нова функционалност

sHRedy с нова функционалност - 360-градусова оценка за служителите

sHRedy_Feedback

Първото легитимно електронно трудово досие sHRedy ще предоставя нова функционалност в иновативното си решение – 360-градусова оценка за служителите в компанията. Благодарение на нея, компаниите ще могат да получават прозрачна обратна връзка и богата информация за активността, силните и слабите страни на всеки един от служителите. Служителите от своя страна ще могат да проследяват всички дейности, свързани с представянето си и да комуникират открито с работодателя, когато имат нужда.

Събраните данни ще могат да бъдат генерирани в изчерпателни отчети, чийто обобщени резултати ще позволяват на работодателите да поставят конкретни цели за увеличаване на производителността – като по-добро менажиране и разпределение на задачите, както и да повлияват положително върху текучеството на кадри в компанията – като насърчават личностното и професионално развитие на служителите и подхранват тяхната лоялност:

„Работодателите ще могат с лекота да създават персонализирана 360-градусова анкета за обратна връзка, започвайки от нулата или използвайки готови шаблони. Решението разполага с богата библиотека от въпроси, разделени на секции, които обхващат ключови умения като лидерство, комуникация, способност за работа в екип, организираност, креативност, междуличностни умения и други. Събраните данни могат да бъдат лесно проследявани и анализирани. Тяхната всеобхватност ще предоставя важни прозрения, които компаниите ще могат да използват за повишаване на продуктивността на работната сила и създаване на план за лично развитие на всеки един от служителите.“, поясни Юлиян Маслянков, изпълнителен директор в HRM Solutions.

Всички бъдещи и настоящи клиенти на sHRedy ще могат да се възползват от новата функционалност, която ще бъде предлагана като допълнителен пакет и ще може бързо и лесно да се интегрира в решението.

За повече информация можете да се свържете с екипа на sHRedy през формата за контакт на сайта, на +359 88 55 22 432 или на me@shredy.bg

sHRedy с нова функционалност
Scroll to top