sHRedy с поредна награда на „Зелените Оскари“

sHRedy получи поредно признание за HR иновация

green

 

Първото легитимно електронното трудово досие sHRedy получи поредно признание за HR иновация.  HRM Solutions, създател на софтуера, спечели трето място в категория Безхартиен офис в Националния конкурс Най-зелените компании в България, който се провежда за 11-та поредна година.

Наградата прие Юлиян Маслянков, изпълнителен директор в компанията:

„Щастливи сме, че за втора поредна година sHRedy получава признание на „Зелените Оскари“. Уникалността на софтуера, който създадохме, е че изцяло елиминира хартията във взаимоотношенията между работодател и служител, при това напълно легитимно. Цялата документация, като започнем от назначаването на служител и стигнем до напускането му, управлението на всички видове отсъствия, отпуски, служебни бележки, фишове, заповеди и др., както и задължителния физически архив с sHRedy стават електронни. Освен това със софтуера компаниите получават възможност да дигитализират и вече съществуващи хартиени документи – всичко, което се съхранява в една компания като трудови досиета може да премине в електронна форма, без нужда да се пази физически архив, както е при другите решения на пазара. С sHRedy получавате изцяло безхартиен офис, по-бързи и по-ефективни процеси.“

companygreen

 

Конкурсът се организира от b2b Media и предизвиква бизнеси и организации, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда, да покажат своите постижения. 

Официалната церемония по награждаване се състоя на 14 май в София. Събитието бе открито от президентът Румен Радев с видео обръщение към участниците. Над 50 компании бяха отличени в надпреварата, която показа, че дори и в година на пандемия, постигането на “зелени” цели и корпоративни стратегии не е пренебрегнато.

sHRedy с поредна награда на „Зелените Оскари“
Scroll to top