sHRedy ще вземе участие като изложител на Forbes Innovation Forum

Електронното трудово досие sHRedy ще вземе участие като изложител на Forbes Innovation Forum

forbes

Иновативният софтуер sHRedy, който напълно законово дигитализира всички процеси, свързани с трудовите правоотношения и елиминира изцяло хартията между работодател и служител, ще вземе участие като изложител във Forbes Innovation Forum – полудневно хибридно събитие, посветено на холистичния подход в иновациите.

Събитието ще се проведе на 5 октомври 2021 г. в Sofia Event Center, под формата на форум, в комбинация с презентации, лекции, иновативна вечеря, експо зона и възможност за създаване на полезни контакти. Лидери ще споделят своя опит в холистичния редизайн на своите компании, ще разкажат за революционни промени в бизнес процесите и стратегиите, които са накарали потребителите да станат верни и дългосрочни клиенти.

Кои са проблемите, които sHRedy решава? Гарантирана ли е сигурността на електронно предаваната и съхранявана информация? Ще има ли нужда и от хартиен архив с sHRedy? Ще издържи ли електронната документация на проверки от ИА “Главна инспекция по труда“? Как sHRedy помага в ситуация на COVID-19? Какви са възможностите за имплементиране на зеленото решение в компаниите? Участниците във форума ще могат да се запознаят отблизо с работата на електронното трудово досие и да получат отговори на тези и други въпроси, директно от екипа на стартъпа HRM Solutions, създал софтуера.

Желаещите да присъстват на Forbes Innovation Forum могат да изберат между няколко различни вида билети, обхващащи всички части от форума. Повече информация за събитието ще откриете на: https://forbesbulgaria.com/events/forbes-innovation-forum/

sHRedy ще вземе участие като изложител на Forbes Innovation Forum
Scroll to top