sHRedy обяви партньорство с re:beneFIT

sHRedy обяви партньорство с re:beneFIT

rebenefit

Първото легитимно електронното трудово досие в България – sHRedy, сключи партньорство с re:beneFIT  платформа, подпомагаща работодателите при избора и администрирането на най-подходящите допълнителни придобивки за техните служители.

В резултат, всички клиенти на re:beneFIT ще могат да получат възможност за интеграция и ползване на услугите на HR решението, а клиентите на sHRedy да се възползват от интеграция на re:beneFIT в решението.

„Автоматизирането и дигитализирането на HR процесите се очаква да промени начина по който функционират бизнесите през 2022 г. Със стратегическото ни партньорство с re:beneFIT целим да подпомогнем компаниите, да отговорят своевременно на технологичните тенденции, като по един достъпен начин им предоставим работещо и напълно легитимно решение, което ще допринесе да бъдат по-гъвкави и устойчиви по време на променящите се нужди, включително тези, които възникнаха вследствие на пандемията от Covid-19.“, сподели Юлиян Маслянков, изпълнителен директор в sHRedy. „С sHRedy споделяме общи идеи – да създаваме гъвкавост на компаниите, да опростяваме администрирането на процесите, да оптимизираме разходите им и да им помагаме да стимулират, подобряват и повишават ангажираността и удовлетвореността на служителите. Вярвам, че партньорството ни с решението ще е изключително полезно както за нашите клиенти, така и за клиентите на sHRedy, тъй като ще им помогне не само да повишат ефективността на извършваните HR процеси, но и да доразвият ключови дейности за подкрепа, ангажиране, управление и набиране на персонал и да изградят по-лесно устойчиви позиции на предпочитани работодатели.“, допълни Милен Манев, CEO в re:beneFIT. За re:beneFIT: Re:beneFIT е платформа, подпомагаща работодателите при избора и администрирането на най-подходящите допълнителни придобивки за техните служители. Сред слугите, които re:beneFIT покрива са здравно осигуряване, спортни карти, паркинг и транспорт, членства, благотворителни дейности и други. Чрез платформата служителите на компаниите имат възможност да променят предпочитаните от тях придобивки всеки календарен месец, без да има нужда от допълнително администриране от страна на компаниите. Повече информация за платформата можете да научите на официалния им уебсайт https://rebenefit.bg/  
sHRedy обяви партньорство с re:beneFIT
Scroll to top